Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21281
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шидакова-Каменюка, О. Г. | - |
dc.contributor.author | Болховітіна, О. І | - |
dc.contributor.author | Кучерук, З. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-30T10:45:14Z | - |
dc.date.available | 2023-01-30T10:45:14Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Шидакова-Каменюка О. Г., Болховітіна О. І., Кучерук З. І. Особливості використання онлайн-ресурсів у рамках дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 97-99. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21281 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.title | Особливості використання онлайн-ресурсів у рамках дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій» | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk_27.05.21 – 97-99.pdf | 363.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.