Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21281
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, О. Г.-
dc.contributor.authorБолховітіна, О. І-
dc.contributor.authorКучерук, З. І.-
dc.date.accessioned2023-01-30T10:45:14Z-
dc.date.available2023-01-30T10:45:14Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationШидакова-Каменюка О. Г., Болховітіна О. І., Кучерук З. І. Особливості використання онлайн-ресурсів у рамках дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 97-99.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21281-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleОсобливості використання онлайн-ресурсів у рамках дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk_27.05.21 – 97-99.pdf363.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.