Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21281
Title: Особливості використання онлайн-ресурсів у рамках дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій»
Authors: Шидакова-Каменюка, О. Г.
Болховітіна, О. І
Кучерук, З. І.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Шидакова-Каменюка О. Г., Болховітіна О. І., Кучерук З. І. Особливості використання онлайн-ресурсів у рамках дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 97-99.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21281
Appears in Collections:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk_27.05.21 – 97-99.pdf363.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.