Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21281
Title: | Особливості використання онлайн-ресурсів у рамках дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій» |
Authors: | Шидакова-Каменюка, О. Г. Болховітіна, О. І Кучерук, З. І. |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Шидакова-Каменюка О. Г., Болховітіна О. І., Кучерук З. І. Особливості використання онлайн-ресурсів у рамках дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій». Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 97-99. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21281 |
Appears in Collections: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk_27.05.21 – 97-99.pdf | 363.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.