Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21253
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГоловко, М. П.-
dc.contributor.authorСерік, М. Л.-
dc.contributor.authorПолупан, В. В.-
dc.date.accessioned2023-01-30T08:42:54Z-
dc.date.available2023-01-30T08:42:54Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationГоловко М. П., Серік М. Л., Полупан В. В. Особливості хімічного складу м’ясних посічених виробів, виготовлених із використанням добавки білково-мінеральної. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 143-144.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21253-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.title. Особливості хімічного складу м’ясних посічених виробів, виготовлених із використанням добавки білково-мінеральноїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_14.05.20_143-144.pdf918.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.