Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21243
Название: | Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів |
Авторы: | Погарський, О. С. Михайлов, В. М. Павлюк, Р. Ю. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Погарський О. С., Михайлов В. М., Павлюк Р. Ю. Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 130-132. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21243 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_130-132.pdf | 355.42 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.