Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21243
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.date.accessioned2023-01-30T08:24:47Z-
dc.date.available2023-01-30T08:24:47Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПогарський О. С., Михайлов В. М., Павлюк Р. Ю. Розробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 130-132.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21243-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleРозробка нового способу зберігання та максимального вилучення хлорофілів із хлорофіловмісних овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_130-132.pdf355.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.