Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21219
Название: Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушіння
Авторы: Погарська, В. В.
Павлюк, Р. Ю.
Максимова, Н. П.
Погарський, О. С.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Погарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Погарський О. С. Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушіння. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 126-128.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21219
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_14.05.20_126-128.pdf366.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.