Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21219
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПогарська, В. В.-
dc.contributor.authorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.authorМаксимова, Н. П.-
dc.contributor.authorПогарський, О. С.-
dc.date.accessioned2023-01-29T08:45:04Z-
dc.date.available2023-01-29T08:45:04Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПогарська В. В., Павлюк Р. Ю., Максимова Н. П., Погарський О. С. Технологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушіння. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 126-128.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21219-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleТехнологія дрібнодисперсних порошкоподібних антоціанових барвників із чорної смородини сублімаційного сушінняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_14.05.20_126-128.pdf366.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.