Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21148
Назва: | Нанотехнологія переробки білка і целюлози пшеничних висівок до вільних амінокислот і моноцукрів із використанням кріомеханодеструкції |
Автори: | Павлюк, Р. Ю. Погарська, В. В. Лосєва, С. М. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Лосєва С. М. Нанотехнологія переробки білка і целюлози пшеничних висівок до вільних амінокислот і моноцукрів із використанням кріомеханодеструкції. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 91-92. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21148 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_91-92.pdf | 961.7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.