Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21124
Название: | Використання борошна сорго в технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів |
Авторы: | Кучерук, З. І. Бондар, М. С. |
Дата публикации: | 2020 |
Библиографическое описание: | Кучерук З. І., Бондар М. С. Використання борошна сорго в технології безбілкових і безглютенових хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 83-84. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21124 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_83-84.pdf | 954.89 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.