Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21009
Назва: | Аналіз систем управління безпечністю харчових продуктів |
Автори: | Подзолкова, А. І. |
Науковий керівник : | Лук`яненко, О. В. |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Подзолкова А. І. Аналіз систем управління безпечністю харчових продуктів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК", наук. кер. Лук`яненко О. В. Харків: ХНТУСГ, 2015. С. 113. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21009 |
ISBN: | 5-7987-0176Х |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2015-113.pdf | 180.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.