Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21009
Назва: Аналіз систем управління безпечністю харчових продуктів
Автори: Подзолкова, А. І.
Науковий керівник : Лук`яненко, О. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Подзолкова А. І. Аналіз систем управління безпечністю харчових продуктів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК", наук. кер. Лук`яненко О. В. Харків: ХНТУСГ, 2015. С. 113.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21009
ISBN: 5-7987-0176Х
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2015-113.pdf180.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.