Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21009
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorЛук`яненко, О. В.-
dc.contributor.authorПодзолкова, А. І.-
dc.date.accessioned2023-01-26T16:00:46Z-
dc.date.available2023-01-26T16:00:46Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПодзолкова А. І. Аналіз систем управління безпечністю харчових продуктів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК", наук. кер. Лук`яненко О. В. Харків: ХНТУСГ, 2015. С. 113.uk_UA
dc.identifier.isbn5-7987-0176Х-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21009-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНТУСГuk_UA
dc.titleАналіз систем управління безпечністю харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2015-113.pdf180.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.