Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21009
Title: | Аналіз систем управління безпечністю харчових продуктів |
Authors: | Подзолкова, А. І. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Лук`яненко, О. В. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Подзолкова А. І. Аналіз систем управління безпечністю харчових продуктів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК", наук. кер. Лук`яненко О. В. Харків: ХНТУСГ, 2015. С. 113. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21009 |
ISBN: | 5-7987-0176Х |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених "Молодь і технічний прогрес в АПК" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2015-113.pdf | 180.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.