Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20861
Назва: | Анализ качества и характер износа ножей для измельчения соломы |
Автори: | Скобло, Т.С. Сидашенко, А.И. Сайчук, А.В. Вичерин, А.Ю. Романченко, В.Н. Мартыненко, А.Д. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Кропивницький: ЦНТУ |
Бібліографічний опис: | Скобло Т. С., Сидашенко А. И., Сайчук А. В., Вичерин А. Ю., Романченко В. Н., Мартыненко А. Д. Анализ качества и характер износа ножей для измельчения соломы. Підвищення надійності машин і обладнання. Increase of Machine and Equipment Reliability: матеріали I Міжнар. наук.-практ. конф. (17-19 квітня 2019 р.). Кропивницький: ЦНТУ, 2019. С. 71-74. |
Короткий огляд (реферат): | В мировой практике широко используют оборудование и технологии, которые совмещают процессы уборки урожая с одновременным получением, органического удобрения за счет специальной обработки пожнивных остатков. При этом, очень важно при переработке такого сырья обеспечить его достаточное измельчение и равномерное распределение по полю. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20861 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
analiz_kachestva_kharakter_iznosa_nozhey_konferentsiya_2019.pdf | 2.02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.