Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20861
Назва: Анализ качества и характер износа ножей для измельчения соломы
Автори: Скобло, Т.С.
Сидашенко, А.И.
Сайчук, А.В.
Вичерин, А.Ю.
Романченко, В.Н.
Мартыненко, А.Д.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Кропивницький: ЦНТУ
Бібліографічний опис: Скобло Т. С., Сидашенко А. И., Сайчук А. В., Вичерин А. Ю., Романченко В. Н., Мартыненко А. Д. Анализ качества и характер износа ножей для измельчения соломы. Підвищення надійності машин і обладнання. Increase of Machine and Equipment Reliability: матеріали I Міжнар. наук.-практ. конф. (17-19 квітня 2019 р.). Кропивницький: ЦНТУ, 2019. С. 71-74.
Короткий огляд (реферат): В мировой практике широко используют оборудование и технологии, которые совмещают процессы уборки урожая с одновременным получением, органического удобрения за счет специальной обработки пожнивных остатков. При этом, очень важно при переработке такого сырья обеспечить его достаточное измельчение и равномерное распределение по полю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20861
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
analiz_kachestva_kharakter_iznosa_nozhey_konferentsiya_2019.pdf2.02 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.