Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20746
Title: Перспективні напрями підвищення конкурентоспроможності молочної продукції України на міжнародному ринку
Authors: Печенка, О.І.
Янчев, А.В.
Менжулова, О.Ю.
Keywords: конкурентоспроможність;молочна продукція;Україна;міжнародний ринок;competitiveness;dairy products;Ukraine;international market;конкурентоспособность;молочная продукция;Украина;международный рынок
Issue Date: 2010
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Печенка О. І., Янчев А. В., Менжулова О. Ю. Перспективні напрями підвищення конкурентоспроможності молочної продукції України на міжнародному ринку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 2(12). С. 407-415.
Abstract: Розглянуто основні напрями підвищення конкурентоспроможності української молочної промисловості на світовому ринку, проблеми її розвитку. Досліджено сучасний стан національної молочної галузі.
The main directions of increasing competitiveness of ukrainian milk industry on the world market and the problems of its development were examined. The current state of the national dairy industry was investigated.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20746
Appears in Collections:Випуск 2 (12)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2010_2_62.pdf186.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.