Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20746
Назва: Перспективні напрями підвищення конкурентоспроможності молочної продукції України на міжнародному ринку
Автори: Печенка, О.І.
Янчев, А.В.
Менжулова, О.Ю.
Ключові слова: конкурентоспроможність;молочна продукція;Україна;міжнародний ринок;competitiveness;dairy products;Ukraine;international market;конкурентоспособность;молочная продукция;Украина;международный рынок
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Печенка О. І., Янчев А. В., Менжулова О. Ю. Перспективні напрями підвищення конкурентоспроможності молочної продукції України на міжнародному ринку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 2(12). С. 407-415.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні напрями підвищення конкурентоспроможності української молочної промисловості на світовому ринку, проблеми її розвитку. Досліджено сучасний стан національної молочної галузі.
The main directions of increasing competitiveness of ukrainian milk industry on the world market and the problems of its development were examined. The current state of the national dairy industry was investigated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20746
Розташовується у зібраннях:Випуск 2 (12)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2010_2_62.pdf186.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.