Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20746
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПеченка, О.І.-
dc.contributor.authorЯнчев, А.В.-
dc.contributor.authorМенжулова, О.Ю.-
dc.date.accessioned2023-01-23T21:46:17Z-
dc.date.available2023-01-23T21:46:17Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПеченка О. І., Янчев А. В., Менжулова О. Ю. Перспективні напрями підвищення конкурентоспроможності молочної продукції України на міжнародному ринку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 2(12). С. 407-415.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20746-
dc.description.abstractРозглянуто основні напрями підвищення конкурентоспроможності української молочної промисловості на світовому ринку, проблеми її розвитку. Досліджено сучасний стан національної молочної галузі.uk_UA
dc.description.abstractThe main directions of increasing competitiveness of ukrainian milk industry on the world market and the problems of its development were examined. The current state of the national dairy industry was investigated.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectмолочна продукціяuk_UA
dc.subjectУкраїнаuk_UA
dc.subjectміжнародний ринокuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectdairy productsuk_UA
dc.subjectUkraineuk_UA
dc.subjectinternational marketuk_UA
dc.subjectконкурентоспособностьuk_UA
dc.subjectмолочная продукцияuk_UA
dc.subjectУкраинаuk_UA
dc.subjectмеждународный рынокuk_UA
dc.titleПерспективні напрями підвищення конкурентоспроможності молочної продукції України на міжнародному ринкуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2010_2_62.pdf186.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.