Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20746
Название: Перспективні напрями підвищення конкурентоспроможності молочної продукції України на міжнародному ринку
Авторы: Печенка, О.І.
Янчев, А.В.
Менжулова, О.Ю.
Ключевые слова: конкурентоспроможність;молочна продукція;Україна;міжнародний ринок;competitiveness;dairy products;Ukraine;international market;конкурентоспособность;молочная продукция;Украина;международный рынок
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Печенка О. І., Янчев А. В., Менжулова О. Ю. Перспективні напрями підвищення конкурентоспроможності молочної продукції України на міжнародному ринку. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 2(12). С. 407-415.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні напрями підвищення конкурентоспроможності української молочної промисловості на світовому ринку, проблеми її розвитку. Досліджено сучасний стан національної молочної галузі.
The main directions of increasing competitiveness of ukrainian milk industry on the world market and the problems of its development were examined. The current state of the national dairy industry was investigated.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20746
Располагается в коллекциях:Випуск 2 (12)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2010_2_62.pdf186.76 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.