Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20609
Название: | Формування функціональнотехнологічних властивостей пряничних виробів та вівсяного печива шляхом використання н/ф «Маса для формування» |
Авторы: | Євлаш, В. В. Гурікова, І. М. |
Дата публикации: | 2020 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Євлаш В. В., Гурікова І. М. Формування функціональнотехнологічних властивостей пряничних виробів та вівсяного печива шляхом використання н/ф «Маса для формування». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 23-24. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20609 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_23-24.pdf | 961.24 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.