Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20609
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.-
dc.contributor.authorГурікова, І. М.-
dc.date.accessioned2023-01-22T10:27:35Z-
dc.date.available2023-01-22T10:27:35Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЄвлаш В. В., Гурікова І. М. Формування функціональнотехнологічних властивостей пряничних виробів та вівсяного печива шляхом використання н/ф «Маса для формування». Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 23-24.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20609-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleФормування функціональнотехнологічних властивостей пряничних виробів та вівсяного печива шляхом використання н/ф «Маса для формування»uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_23-24.pdf961.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.