Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20608
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДроменко, О. Б.-
dc.contributor.authorЯнчева, М. О.-
dc.date.accessioned2023-01-22T10:25:34Z-
dc.date.available2023-01-22T10:25:34Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДроменко О. Б., Янчева М. О. Визначення вологозв’язувальної здатністі фаршів з додатково введеними білково-жировими емульсіями. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 21-22.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20608-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleВизначення вологозв’язувальної здатністі фаршів з додатково введеними білково-жировими емульсіямиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_21-22.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.