Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20606
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.-
dc.contributor.authorДейниченко, Л. Г.-
dc.contributor.authorКравченко, Т. В.-
dc.date.accessioned2023-01-22T10:21:12Z-
dc.date.available2023-01-22T10:21:12Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Дейниченко Л. Г., Кравченко Т. В. Доцільність використання рослинних білків у технології виробів із сиру кисломолочного. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 17-18.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20606-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПрикладні аспекти забезпечення якості та безпечності нової харчової продукціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_17-18.pdf961.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.