Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20603
Title: | Шляхи вдосконалення технології кексового напівфабрикату |
Authors: | Ботштейн, Б. Б. Чорна, Н. В. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В. Шляхи вдосконалення технології кексового напівфабрикату. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 11-12. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20603 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_11-12.pdf | 960.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.