Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20603
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБотштейн, Б. Б.-
dc.contributor.authorЧорна, Н. В.-
dc.date.accessioned2023-01-22T10:00:17Z-
dc.date.available2023-01-22T10:00:17Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБотштейн Б. Б., Чорна Н. В. Шляхи вдосконалення технології кексового напівфабрикату. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 11-12.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20603-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleШляхи вдосконалення технології кексового напівфабрикатуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_11-12.pdf960.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.