Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20562
Назва: Щодо питання якісного пакування харчової продукції
Автори: Денисенко, С. А.
Іващенко, С. Г.
Ачкасов, О. Д.
Касьянов, І. О.
Мочалов, А. Л.
Рубан, Е. І.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Ачкасов О. Д., Касьянов І. О., Мочалов А. Л., Рубан Е. І. Щодо питання якісного пакування харчової продукції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 128.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20562
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-128.pdf270.46 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.