Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20562
Назва: | Щодо питання якісного пакування харчової продукції |
Автори: | Денисенко, С. А. Іващенко, С. Г. Ачкасов, О. Д. Касьянов, І. О. Мочалов, А. Л. Рубан, Е. І. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Ачкасов О. Д., Касьянов І. О., Мочалов А. Л., Рубан Е. І. Щодо питання якісного пакування харчової продукції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 128. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20562 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-128.pdf | 270.46 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.