Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20562
Название: Щодо питання якісного пакування харчової продукції
Авторы: Денисенко, С. А.
Іващенко, С. Г.
Ачкасов, О. Д.
Касьянов, І. О.
Мочалов, А. Л.
Рубан, Е. І.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Ачкасов О. Д., Касьянов І. О., Мочалов А. Л., Рубан Е. І. Щодо питання якісного пакування харчової продукції. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 128.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20562
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-128.pdf270.46 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.