Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20533
Назва: Математична модель НВЧ-обробки пастило-мармеладних виробів
Автори: Михайлов, В. М.
Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Демченко, В. О.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Михайлов В. М., Шевченко А. О., Прасол С. В., Демченко В. О. Математична модель НВЧ-обробки пастило-мармеладних виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 73-76.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20533
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-73-76.pdf319.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.