Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20533
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.contributor.authorПрасол, С. В.-
dc.contributor.authorДемченко, В. О.-
dc.date.accessioned2023-01-20T12:48:22Z-
dc.date.available2023-01-20T12:48:22Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМихайлов В. М., Шевченко А. О., Прасол С. В., Демченко В. О. Математична модель НВЧ-обробки пастило-мармеладних виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 73-76.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20533-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleМатематична модель НВЧ-обробки пастило-мармеладних виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-73-76.pdf319.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.