Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20533
Название: Математична модель НВЧ-обробки пастило-мармеладних виробів
Авторы: Михайлов, В. М.
Шевченко, А. О.
Прасол, С. В.
Демченко, В. О.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Михайлов В. М., Шевченко А. О., Прасол С. В., Демченко В. О. Математична модель НВЧ-обробки пастило-мармеладних виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 73-76.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20533
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-73-76.pdf319.67 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.