Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20531
Назва: Удосконалення процесу перероблення технічної тваринної сировини з метою одержання сухих продуктів
Автори: Бабанова, О. І.
Беседа, С. Д.
Бабанов, І. Г.
Шевченко, А. О.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Бабанова О. І., Беседа С. Д., Бабанов І. Г., Шевченко А. О. Удосконалення процесу перероблення технічної тваринної сировини з метою одержання сухих продуктів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 67-70.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20531
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-67-70.pdf292.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.