Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20531
Название: | Удосконалення процесу перероблення технічної тваринної сировини з метою одержання сухих продуктів |
Авторы: | Бабанова, О. І. Беседа, С. Д. Бабанов, І. Г. Шевченко, А. О. |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Бабанова О. І., Беседа С. Д., Бабанов І. Г., Шевченко А. О. Удосконалення процесу перероблення технічної тваринної сировини з метою одержання сухих продуктів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 67-70. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20531 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-67-70.pdf | 292.1 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.