Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20531
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБабанова, О. І.-
dc.contributor.authorБеседа, С. Д.-
dc.contributor.authorБабанов, І. Г.-
dc.contributor.authorШевченко, А. О.-
dc.date.accessioned2023-01-20T12:38:44Z-
dc.date.available2023-01-20T12:38:44Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБабанова О. І., Беседа С. Д., Бабанов І. Г., Шевченко А. О. Удосконалення процесу перероблення технічної тваринної сировини з метою одержання сухих продуктів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 67-70.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20531-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleУдосконалення процесу перероблення технічної тваринної сировини з метою одержання сухих продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-67-70.pdf292.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.