Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20531
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бабанова, О. І. | - |
dc.contributor.author | Беседа, С. Д. | - |
dc.contributor.author | Бабанов, І. Г. | - |
dc.contributor.author | Шевченко, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-20T12:38:44Z | - |
dc.date.available | 2023-01-20T12:38:44Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Бабанова О. І., Беседа С. Д., Бабанов І. Г., Шевченко А. О. Удосконалення процесу перероблення технічної тваринної сировини з метою одержання сухих продуктів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 67-70. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20531 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення процесу перероблення технічної тваринної сировини з метою одержання сухих продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-67-70.pdf | 292.1 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.