Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20516
Назва: Розробка терморадіаційної однобарабанної вальцьової сушарки для концентрованої харчової сировини
Автори: Загорулько, А. М.
Загорулько, О. Є.
Ібаєв, Е. Б.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Загорулько А. М., Загорулько О. Є., Ібаєв Е. Б. Розробка терморадіаційної однобарабанної вальцьової сушарки для концентрованої харчової сировини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 40-42.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20516
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-40-42.pdf277.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.