Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20516
Название: Розробка терморадіаційної однобарабанної вальцьової сушарки для концентрованої харчової сировини
Авторы: Загорулько, А. М.
Загорулько, О. Є.
Ібаєв, Е. Б.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Загорулько А. М., Загорулько О. Є., Ібаєв Е. Б. Розробка терморадіаційної однобарабанної вальцьової сушарки для концентрованої харчової сировини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 40-42.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20516
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-40-42.pdf277.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.