Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20516
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.authorІбаєв, Е. Б.-
dc.date.accessioned2023-01-20T08:24:30Z-
dc.date.available2023-01-20T08:24:30Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЗагорулько А. М., Загорулько О. Є., Ібаєв Е. Б. Розробка терморадіаційної однобарабанної вальцьової сушарки для концентрованої харчової сировини. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 40-42.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20516-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleРозробка терморадіаційної однобарабанної вальцьової сушарки для концентрованої харчової сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-40-42.pdf277.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.