Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20459
Назва: Використання сушених бурякових вичавків у технології борошняних кондитерських виробів
Автори: Загорулько, О. Є.
Касабова, К. Р.
Загорулько, А. М.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Загорулько О. Є., Касабова К. Р., Загорулько А. М. Використання сушених бурякових вичавків у технології борошняних кондитерських виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 37-40.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20459
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-37-40.pdf284.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.