Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20459
Название: Використання сушених бурякових вичавків у технології борошняних кондитерських виробів
Авторы: Загорулько, О. Є.
Касабова, К. Р.
Загорулько, А. М.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Загорулько О. Є., Касабова К. Р., Загорулько А. М. Використання сушених бурякових вичавків у технології борошняних кондитерських виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 37-40.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20459
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-37-40.pdf284.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.