Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20459
Title: | Використання сушених бурякових вичавків у технології борошняних кондитерських виробів |
Authors: | Загорулько, О. Є. Касабова, К. Р. Загорулько, А. М. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Загорулько О. Є., Касабова К. Р., Загорулько А. М. Використання сушених бурякових вичавків у технології борошняних кондитерських виробів. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 37-40. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20459 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-37-40.pdf | 284.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.