Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20446
Назва: До питання обгрунтування параметрів процесу виробництва борошна вертикально-роторними робочими органами
Автори: Богомолов, О. В.
Ірклієнко, В. І.
Шуваєв, М. С.
Годунов, В. С.
Цибулько, В. І.
Мосяж, С. В.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Богомолов О. В., Ірклієнко В. І., Шуваєв М. С., Годунов В. С., Цибулько В. І., Мосяж С. В. До питання обгрунтування параметрів процесу виробництва борошна вертикально-роторними робочими органами. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 10-12.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20446
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-10-12.pdf278.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.