Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20446
Название: До питання обгрунтування параметрів процесу виробництва борошна вертикально-роторними робочими органами
Авторы: Богомолов, О. В.
Ірклієнко, В. І.
Шуваєв, М. С.
Годунов, В. С.
Цибулько, В. І.
Мосяж, С. В.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Богомолов О. В., Ірклієнко В. І., Шуваєв М. С., Годунов В. С., Цибулько В. І., Мосяж С. В. До питання обгрунтування параметрів процесу виробництва борошна вертикально-роторними робочими органами. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 10-12.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20446
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-10-12.pdf278.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.