Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20446
Название: | До питання обгрунтування параметрів процесу виробництва борошна вертикально-роторними робочими органами |
Авторы: | Богомолов, О. В. Ірклієнко, В. І. Шуваєв, М. С. Годунов, В. С. Цибулько, В. І. Мосяж, С. В. |
Дата публикации: | 2022 |
Издательство: | Харків: ДБТУ |
Библиографическое описание: | Богомолов О. В., Ірклієнко В. І., Шуваєв М. С., Годунов В. С., Цибулько В. І., Мосяж С. В. До питання обгрунтування параметрів процесу виробництва борошна вертикально-роторними робочими органами. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 10-12. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20446 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-10-12.pdf | 278.48 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.