Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20446
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБогомолов, О. В.-
dc.contributor.authorІрклієнко, В. І.-
dc.contributor.authorШуваєв, М. С.-
dc.contributor.authorГодунов, В. С.-
dc.contributor.authorЦибулько, В. І.-
dc.contributor.authorМосяж, С. В.-
dc.date.accessioned2023-01-19T13:04:04Z-
dc.date.available2023-01-19T13:04:04Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБогомолов О. В., Ірклієнко В. І., Шуваєв М. С., Годунов В. С., Цибулько В. І., Мосяж С. В. До питання обгрунтування параметрів процесу виробництва борошна вертикально-роторними робочими органами. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 10-12.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20446-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleДо питання обгрунтування параметрів процесу виробництва борошна вертикально-роторними робочими органамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-10-12.pdf278.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.