Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20446
Title: До питання обгрунтування параметрів процесу виробництва борошна вертикально-роторними робочими органами
Authors: Богомолов, О. В.
Ірклієнко, В. І.
Шуваєв, М. С.
Годунов, В. С.
Цибулько, В. І.
Мосяж, С. В.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Богомолов О. В., Ірклієнко В. І., Шуваєв М. С., Годунов В. С., Цибулько В. І., Мосяж С. В. До питання обгрунтування параметрів процесу виробництва борошна вертикально-роторними робочими органами. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 10-12.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20446
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-10-12.pdf278.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.