Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20442
Назва: | До обгрунтування параметрів процесу виробництва крупи дисковими робочими органами |
Автори: | Богомолов, О. В. Ірклієнко, В. І. Ажипа, О. Л. Гресь, Д. С. Ромашко, А. М. Григорова, М. Е. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Харків: ДБТУ |
Бібліографічний опис: | Богомолов О. В., Ірклієнко В. І., Ажипа О. Л., Гресь Д. С., Ромашко А. М., Григорова М. Е. До обгрунтування параметрів процесу виробництва крупи дисковими робочими органами. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 4-5. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20442 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-4-5.pdf | 274.73 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.