Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20442
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогомолов, О. В.-
dc.contributor.authorІрклієнко, В. І.-
dc.contributor.authorАжипа, О. Л.-
dc.contributor.authorГресь, Д. С.-
dc.contributor.authorРомашко, А. М.-
dc.contributor.authorГригорова, М. Е.-
dc.date.accessioned2023-01-19T12:21:53Z-
dc.date.available2023-01-19T12:21:53Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБогомолов О. В., Ірклієнко В. І., Ажипа О. Л., Гресь Д. С., Ромашко А. М., Григорова М. Е. До обгрунтування параметрів процесу виробництва крупи дисковими робочими органами. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 4-5.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20442-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleДо обгрунтування параметрів процесу виробництва крупи дисковими робочими органамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-4-5.pdf274.73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.