Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20442
Название: До обгрунтування параметрів процесу виробництва крупи дисковими робочими органами
Авторы: Богомолов, О. В.
Ірклієнко, В. І.
Ажипа, О. Л.
Гресь, Д. С.
Ромашко, А. М.
Григорова, М. Е.
Дата публикации: 2022
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Богомолов О. В., Ірклієнко В. І., Ажипа О. Л., Гресь Д. С., Ромашко А. М., Григорова М. Е. До обгрунтування параметрів процесу виробництва крупи дисковими робочими органами. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 4-5.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20442
Располагается в коллекциях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-4-5.pdf274.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.