Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20442
Title: До обгрунтування параметрів процесу виробництва крупи дисковими робочими органами
Authors: Богомолов, О. В.
Ірклієнко, В. І.
Ажипа, О. Л.
Гресь, Д. С.
Ромашко, А. М.
Григорова, М. Е.
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Богомолов О. В., Ірклієнко В. І., Ажипа О. Л., Гресь Д. С., Ромашко А. М., Григорова М. Е. До обгрунтування параметрів процесу виробництва крупи дисковими робочими органами. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 4-5.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20442
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
materialy-MNPK_SIAHV_2022-4-5.pdf274.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.