Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20442
Title: | До обгрунтування параметрів процесу виробництва крупи дисковими робочими органами |
Authors: | Богомолов, О. В. Ірклієнко, В. І. Ажипа, О. Л. Гресь, Д. С. Ромашко, А. М. Григорова, М. Е. |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Богомолов О. В., Ірклієнко В. І., Ажипа О. Л., Гресь Д. С., Ромашко А. М., Григорова М. Е. До обгрунтування параметрів процесу виробництва крупи дисковими робочими органами. Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв»; Харків: ДБТУ, 2022. С. 4-5. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20442 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
materialy-MNPK_SIAHV_2022-4-5.pdf | 274.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.