Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20123
Назва: | Використання Space-аналізу для формування ефективної інноваційної політики на підприємствах ресторанного господарства |
Автори: | Борисова, О.В. |
Ключові слова: | Space-аналіз;інноваційна політика;підприємства ресторанного господарства;Space analysis;innovative policy;restaurant enterprises;Space-анализ;инновационная политика;предприятия ресторанного хозяйства |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Борисова О. В. Використання Space-аналізу для формування ефективної інноваційної політики на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 601-608. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто методичні підходи до використання Space-аналізу для
формування ефективної інноваційної політики на підприємствах
ресторанного господарства та запропоновано інноваційні стратегії для
підприємств галузі. The methodical approaches are considered on use Space-analyze for shaping efficient innovation policy on enterprise of restaurant service and are offered innovation strategy for enterprise of the branches. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20123 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_88.pdf | 178.04 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.