Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20123
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБорисова, О.В.-
dc.date.accessioned2023-01-12T18:19:02Z-
dc.date.available2023-01-12T18:19:02Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБорисова О. В. Використання Space-аналізу для формування ефективної інноваційної політики на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 601-608.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20123-
dc.description.abstractРозглянуто методичні підходи до використання Space-аналізу для формування ефективної інноваційної політики на підприємствах ресторанного господарства та запропоновано інноваційні стратегії для підприємств галузі.uk_UA
dc.description.abstractThe methodical approaches are considered on use Space-analyze for shaping efficient innovation policy on enterprise of restaurant service and are offered innovation strategy for enterprise of the branches.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectSpace-аналізuk_UA
dc.subjectінноваційна політикаuk_UA
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваuk_UA
dc.subjectSpace analysisuk_UA
dc.subjectinnovative policyuk_UA
dc.subjectrestaurant enterprisesuk_UA
dc.subjectSpace-анализuk_UA
dc.subjectинновационная политикаuk_UA
dc.subjectпредприятия ресторанного хозяйстваuk_UA
dc.titleВикористання Space-аналізу для формування ефективної інноваційної політики на підприємствах ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_1_88.pdf178.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.