Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20123
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Борисова, О.В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T18:19:02Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T18:19:02Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Борисова О. В. Використання Space-аналізу для формування ефективної інноваційної політики на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 601-608. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20123 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто методичні підходи до використання Space-аналізу для формування ефективної інноваційної політики на підприємствах ресторанного господарства та запропоновано інноваційні стратегії для підприємств галузі. | uk_UA |
dc.description.abstract | The methodical approaches are considered on use Space-analyze for shaping efficient innovation policy on enterprise of restaurant service and are offered innovation strategy for enterprise of the branches. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | Space-аналіз | uk_UA |
dc.subject | інноваційна політика | uk_UA |
dc.subject | підприємства ресторанного господарства | uk_UA |
dc.subject | Space analysis | uk_UA |
dc.subject | innovative policy | uk_UA |
dc.subject | restaurant enterprises | uk_UA |
dc.subject | Space-анализ | uk_UA |
dc.subject | инновационная политика | uk_UA |
dc.subject | предприятия ресторанного хозяйства | uk_UA |
dc.title | Використання Space-аналізу для формування ефективної інноваційної політики на підприємствах ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_88.pdf | 178.04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.