Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20123
Название: Використання Space-аналізу для формування ефективної інноваційної політики на підприємствах ресторанного господарства
Авторы: Борисова, О.В.
Ключевые слова: Space-аналіз;інноваційна політика;підприємства ресторанного господарства;Space analysis;innovative policy;restaurant enterprises;Space-анализ;инновационная политика;предприятия ресторанного хозяйства
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Борисова О. В. Використання Space-аналізу для формування ефективної інноваційної політики на підприємствах ресторанного господарства. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 601-608.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто методичні підходи до використання Space-аналізу для формування ефективної інноваційної політики на підприємствах ресторанного господарства та запропоновано інноваційні стратегії для підприємств галузі.
The methodical approaches are considered on use Space-analyze for shaping efficient innovation policy on enterprise of restaurant service and are offered innovation strategy for enterprise of the branches.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20123
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2011_1_88.pdf178.04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.