Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20120
Title: | Хімічні основи харчових технологій. Фізична та колоїдна хімія |
Authors: | Самойленко, Сергій Олексійович |
Keywords: | фізична хімія;колоїдна хімія;хімічна термодінаміка;електрохімія;хімічна кінетика;адсорбація;розчини;дісперсні системи |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Самойленко С. О. Хімічні основи харчових технологій. Фізична та колоїдна хімія: короткий консп. лекц. для студ. нарям. підготов. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 86 с. |
Abstract: | Дисципліна "Фізична та колоїдна" є складовою частиною інтегральної дисципліни "Хімічні основи харчових технологій" - однією з профілюючих дисциплін професійної підготовки студентів напряму підготовки: 6.051701 "Харчові технології та інженерія" в Харк. держ. ун-ті харч. та торгівлі. Курс дисципліни розділений на два змістовних модулі - "Фізична хімія" та "Колоїдна хімія". Загалом у курсі вичитується 27 лекцій, розділених на вісім окремих тем. Даний короткий конспект лекцій являє собою систематично викладений курс дисципліни "Фізична та колоїдна", матеріал в якому наведено відповідно робочій програмі дисципліни |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20120 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_FIZKHIMIYA_2012.pdf | 1.66 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.