Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20120
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамойленко, Сергій Олексійович-
dc.date.accessioned2023-01-12T17:56:30Z-
dc.date.available2023-01-12T17:56:30Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationСамойленко С. О. Хімічні основи харчових технологій. Фізична та колоїдна хімія: короткий консп. лекц. для студ. нарям. підготов. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 86 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20120-
dc.description.abstractДисципліна "Фізична та колоїдна" є складовою частиною інтегральної дисципліни "Хімічні основи харчових технологій" - однією з профілюючих дисциплін професійної підготовки студентів напряму підготовки: 6.051701 "Харчові технології та інженерія" в Харк. держ. ун-ті харч. та торгівлі. Курс дисципліни розділений на два змістовних модулі - "Фізична хімія" та "Колоїдна хімія". Загалом у курсі вичитується 27 лекцій, розділених на вісім окремих тем. Даний короткий конспект лекцій являє собою систематично викладений курс дисципліни "Фізична та колоїдна", матеріал в якому наведено відповідно робочій програмі дисципліниuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectфізична хіміяuk_UA
dc.subjectколоїдна хіміяuk_UA
dc.subjectхімічна термодінамікаuk_UA
dc.subjectелектрохіміяuk_UA
dc.subjectхімічна кінетикаuk_UA
dc.subjectадсорбаціяuk_UA
dc.subjectрозчиниuk_UA
dc.subjectдісперсні системиuk_UA
dc.titleХімічні основи харчових технологій. Фізична та колоїдна хіміяuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_FIZKHIMIYA_2012.pdf1.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.